Improving landscapes (NEDERLANDS)
- verbeter je landschap -

Write your awesome label here.
Begin de online cursus vandaag!

  •   Video tijd: 2,5+ uren
  •   E-books: 20
  •   Certificaat van afronding
  •   Art opdrachten: 13

  Altijd toegang - Leer op je eigen tempo in je eigen tijd!

Leer technieken

Groeien in techniek helpt bij het ontwikkelen en uitwerken van je landschappen. Verbeter je vaardigheden, krijg meer controle!

Verbreed je horizon

Vergroot de diepte van de landschappen door meer te leren over verdwijnpunten en het schalen van elementen.

Verbeter licht & detail

Verhoog de kwaliteit van het licht in de luchten. Ontwikkel betere details met de Stylus. Zorg dat alles goed samenwerkt!
Write your awesome label here.

Improving Landscapes - Wat vind je in de cursus?

Improving Landscapes - Geniet van je Encaustic reis!

Wat cursisten zeggen over deze cursus 

  Ik vond het heerlijk om de lessen te volgen. De lessen waren geweldig en zo de moeite waard om in te investeren. De manier waarop video en foto’s het proces worden uitgelegd is gemakkelijk te begrijpen. Michael is een uitstekende leraar waarvan je kunt profiteren bij het leren van de kunst van encaustic. Wat de prijs van de cursus betreft, deze is meer dan redelijk. Ik heb dubbel zoveel betaald en heb niet de voldoening en het gemak van leren ontvangen. 

   Wat een interessante cursus met zoveel technieken in detail op video, geschilderd door Michael en daarbij zo duidelijk uitgelegd door Wemke. Hoofdstuk voor hoofdstuk heb ik de video bekeken met daarna de uitleg en dan pas zelf aan het schilderen als ik het voor me zag en aanvoelde. Geweldig om te doen en ook al houd je niet zo van landschappen, al die technieken komen weer zo van pas in al je andere schilderingen waar ik me nog steeds zo over kan verbazen dat ik deze zelf geschilderd heb.

Created with