SVAR PÅ DINA FRÅGOR

FAQ

Vad vill du veta innan du börjar?

Kan jag göra kursen off line?
Internetåtkomst krävs eftersom allt kursinnehåll är online. 

Kan jag göra kurserna på min iPad, surfplatta, iPhone eller smartphone?
Givetvis! Denna onlinekurs passar alla typer av mobila enheter. Tänk på att en större skärm gör det enklare att se.

Vilka webbläsare stöds?
Vi stöder de senaste versionerna av alla kända webbläsare. För optimal studieupplevelse rekommenderar vi att du använder Mozilla Firefox eller Google Chrome.

Vilka betalningsformer accepteras?
Du kan betala med kreditkort eller iDeal för att aktivera en kurs. Du kan även köpa kurserna via svenska butiken encausticart.se och får då en faktura i svenska kronor och en kupongkod som du använder för att starta kursen. När betalningen har godkänts får du tillgång till kursen.

Kan jag översätta en sida till ett annat språk?
EncausticHouse är i grunden en engelskspråkig webbplats och finns översatt till svenska. Webbplatsen kan dock till stor del översättas till ett annat språk. För att översätta sidor inom EncausticHouse rekommenderar vi att du använder webbläsaren Google Chrome. Denna webbläsare har utvecklats för att göra många översättningar åt dig. Du kan ladda ner Google Chrome på www.google.com/chrome 

 1. Öppna webbplatsen www.encaustichouse.com i Google Chrome.
 2.Klicka med höger musknapp och gå till 'översätt till ... (välj ditt språk)
Översättningarna kommer inte att vara perfekta, men du kommer säkert att förstå vad som menas. Var uppmärksam! Videor översätts inte automatiskt av Google Chrome. 
Frågor om kursen

Hur länge har jag tillgång till kursen?
Så länge EncausticHouse.com finns kan du återvända så ofta du vill och fortsätta med kursen. Det finns ingen tidsgräns.

Kan jag ta mer än en kurs i taget?
Ja! Du kan ta så många kurser du vill!

Hur lång tid tar det att genomföra en kurs?
Det beror på kursen. Varje kurs har olika omfattning. Läs kursens beskrivning.

Hur snart får jag tillgång till min kurs efter betalning?
Du kommer att få tillgång till dina kurser direkt efter att du gjort ett online-köp. Om betalning sker via en faktura länkar vi kursen till ditt konto manuellt. Detta kan ta 1-2 dagar efter att betalningen har godkänts, men kan också ske samma dag om du kan uppvisa digital bankbetalning.

Får jag dela kursen med andra?
Allt innehåll på webbsidan ägs av Encaustic House. Det är inte tillåtet att reproducera, kopiera, distribuera eller på annat sätt dela innehållet med andra. Kursen är enbart för personligt bruk. En person per licens helt enkelt. (Terms and Conditions)
Det finns lösningar på alla problem

Problem med att logga in på EncausticHouse?
Först och främst se till att kombinationen av e-post och lösenord du själv skapat är korrekt vid Sign in. Om du fortfarande har problem kan det hända att du har glömt lösenordet. I det fallet skapar du enkelt ett nytt lösenord.

Felsöka problem med video?
Videospelaren anpassar automatiskt videokvaliteten till din internethastighet, vilket ger dig högsta möjliga kvalitet men i vissa fall, för mycket långsamma anslutningar, kanske det inte är möjligt. Försök att återställa din anslutning / internetrouter eller, om möjligt, försök att få tillgång till dina onlinekurser med en bättre internetanslutning.

Du kanske också vill prova något av följande:
Stäng ner öppna program så att de inte belastar din dators uppkoppling. Se till att du använder den senaste versionen av din webbläsare.

Andra frågor?
Vi hjälper dig! Skicka ett meddelande via kontaktformuläret. Vi försöker svara så snabbt som möjligt.
Created with